/stockholm-ppc/

Det har aldrig varit lättare att nå dina målgrupper

Våran PPC agentur kan hjälpa ditt företag att nå maximal exponering på webben genom att visa er hemsida för de mest relevanta sökorden
Fyll i enkäten

Få din annons att hamna högst upp på Google med hjälp av Pay Per Click

Öka avkastningen på din investering
Vårt primära fokus är alltid att skapa en bra marknadsföringsstrategi. Med det som fokus kommer vi att kunna öka avkastningen och skapa direkta resultat när det kommer till inkommande trafik.
Avancerad analyser
Pay Per Click har alltid haft stor potential för ökad tillväxt. Därför är det viktigt att genomföra avancerade analyser på produkten, målgruppen och konkurrensen för att kunna skapa en välgrundad teknik.
Dedikerade & kompetenta agenter
Hos oss så kommer ni alltid att få er individuella specialist inom betalt per klick. Detta skapar ett starkt förtroende mellan kund och ansvarig vilket ger dig möjligheten att alltid bolla ideér eller strategier.
Flexibla lösningar
Vi är väldigt flexibla i de tjänster som vi erbjuder. Vi samarbetar gärna med era befintliga in-house teams som konsulter, eller så tar vi ägandeskap över hela projektet med vårt team.

Unika målgrupper

Betalt per klick ger dig möjligheten att nå ut till potentiella kunder på en helt ny nivå. Här får du chansen att rikta in dig mot specifika geografiska områden med specifika målgrupper. Vi på Onesty Marketing ser till att utnyttja dessa verktyg så att det gynnar dina ändamål. Vi undersöker eran hemsida samt de produkter och de tjänster som ni erbjuder för att sedan kunna skapa en välformad och detaljerad målgrupp. Det är sedan vårat jobb och se till att besökarna landar på rätt ställe, vid rätt tillfälle. Våra agenter kommer att skapa annonser som är välskrivna och välformulerade vilket uppmanar kundernas klick och köpintresse.

PPC-optimering

Grunden för lyckade annonser skall givetvis vara att de är välskrivna och inriktade mot rätt form av målgrupper. Men det är lika viktigt att förstå tyngden av en väl utförd uppföljning och analys. Vårt team ser alltid till att analysera utfallet av alla annonser som läggs ut. Genom att jämföra annonsernas resultat mot varandra så kan man se vilka förbättringsområden som måste korrigeras för främsta resultat. Vi ser alltid till att kontinuerligt anpassa våra annonser efter de hinder som uppkommer. Allt detta, i kombination med skräddarsydda målgrupper, ger oss möjligheten att verkligen pusha förbi de förväntade resultaten.

Vilka företag rekommenderar vi denna tjänst till?

PPC kan ofta beskrivas med simpelt ord; Flexibilitet. Vare sig du bedriver ett nystartat e-handel, en stadgad affär i storstan eller en gigantisk concern så är PPC något som passar alla. Anledningen till varför de flesta använder denna tjänst är för att med rätt teknik så får man snabba resultat. Med PPC är det inte heller nödvändigtvis att ha en stor budget. Detta ger dig möjligheten att anpassa annonserna efter dina behov.

Bannerannonser
Videoannonser
Sökmotorannonser
Återannonsera

Kom i kontakt med oss

Kontakta oss

+46 735337292
kontakt@onestymarketing.com
Polluxvägen 4, Stockholm